Blog

03 Dec
Povestea ședinței foto

Povestea ședinței foto

Povestea ședinței foto sună cam așa: am ales cel mai performant studio foto din oraș, mi-am luat stilistul meu adorat pisic regal de braț, pe Cătălin de la Berlin, fata mea dragă de la machiaj de la Kanal D, cea care mereu mă face o visă, adică Mihaela Buzi, valizele cu peruci superbe de la SunGate Studio (zeci de peruci regești de la iubitele mele Alexandra și Florența ), cu pantofii din colecția RBxMineli au venit Ionuț și George de la Mineli, eu eram înarmată cu ochelarii Gucci de la K Optic (a avut grija scumpul nostru Vlad și mi-a adus toate fițele și strălucirile de ochelari).

Nu m-am oprit aici: mi-am adus singură bijuteriile mele nebunești semnate Tria Alfa, de mâncare și băutura s-a ocupat Îngerul (soțul meu), de suportat nervii și toanele și de făcut o oarecare ordine printre noi, Păpu Vlad (Monica Vlad - manager de proiect), a venit și Alexandru Raicu, o minune de designer cu care am realizat colecția mea superbisimă de furouri din mătase și paiete, iar de pozat ne-a pozat George Pruteanu.

Mă simțeam ca o Regina Regească cu consiliul regal după ea și cu jumătate de casă în spate. Ne-am mutat din Studio 82 în showroom-ul de la Retro's pentru că așa am avut noi o viziune de ultim minut. Noroc că era peste drum.

Și a început nebunia.
Deși îmi doream o ședință foto cumva altfel, venisem pregătită cu niște gene supradimensionate mult mai mari decât cele pe care le port în mod obișnuit, și mai venisem cu o perucă roșie absolut superbă, dar într-adevar cam de cabaret, eu ador cabaretul și burlesque-ul, viziunea mi-a fost anulată de Regele Regesc Suprem, Cătălin Botezatu, care a venit sa ne consilieze, dar și de stilistul personal din dotare, pisicul imperal Berlinezu. Și ei adoră opulența și extravaganța absolută, dar mi-au spus că este prea mult pentru această ședință foto, că să mă mai potolesc gen, măcar așa , cât de cât... Lui Botezatu al meu regele soare, i-am și cântat ca să îl înduplec, nu mi-a ieșit. Mi-au distrus visul pentru moment, dar nu mă las. O să comitem noi toți pozele astea cu altă ocazie. Îi înduplec până la urmă să le fac așa, pentru mine, na, să mă uit eu la ele. (Glumesc, vă e clar că le postez aici.)

Echipa s-a adunat la ora 12 la prânz și am terminat pozele la ora 4 dimineața. Da! Ați citit bine, ca o profesionistă ce sunt, i-am ținut după mine 16 ore în cap. Pentru că ei mă cred modelă, și eu nu sunt, și am obosit, și m-am văitat, și am cerut pauze de mâncare, de cola, de țigară, ei aveau o viziune, eu voiam ca mine, mi-era frig, în fine..

Una peste alta, au ieșit niște poze superbe, am făcut o echipă de fantastici fenomenală, am și râs mult, l-am călărit de nervi pe Berlinezu, m-am încălzit la o veioză, mi se părea că becul dă căldură, m-a ponderat Păpu Vlad care e de o calmitate ieșită din comun și care, când în sfârșit am adunat calabalâcul la 4 dimineața, a vazut un after hours la parter, și voia să se ducă la club. Io nu știu cum rezistă, se vede că are școala lui Botezatu, care azi e aici, mâine în Maldive, poimâine la Bacău, că te și întrebi când a avut timp fizic să facă acest turneu. Cam așa e și ea, nu doarme, nu se vaită.

Așadar, ce vedeți aici e munca unei echipe minunate, pe care o adoooor, oameni pe care îi iubesc de mor și cărora le mulțumesc că visul ăsta de Regină Regească a prins contur, uite că datorită lor Regina are acum un castel virtual al ei, în care vă invită cu tot sufletul, să vă simțiți vise! M-a ajutat să-l construiesc și a funcționat gând la gând cu noi Alex Fizeșan de la Fresh Ideas.

P.S. Eu v-aș invita și la mine în apartament, dar nu aveti loc toți pe persoană fizică, așa că dacă n-am bani de castel real, măcar unul virtual să fie!

Vă pup și vă iubesc regi și regine regești ❤️
Cu drag, Raluca.

 

Povesti din blog