Blog

02 Dec
Cine este Regina Regească?

Cine este Regina Regească?

Regina Regească nu este atât de bogată precum și-ar dori ea (adica să aibă toți banii din lume pe care să-i cheltuiască prin magazine), este dintotdeauna o fată de oraș, dichisită, plimbată, plină de energie și culoare (auriu de preferință ) căreia îi plac maxim modele moderne și care își adoră job-ul, familia și prietenii (pentru că are cel mai minunat job, cea mai frumoasă familie și cei mai fantastici prieteni) și daaaa... căreia îi place să strălucească.

Moda este viciul ei suprem. Regina Regească vrea, visează, are mii de idei și planuri când vede piese vestimentare și accesorii frumoase, potrivite stilului ei și se organizează nonstop cum să facă să fie ale ei toate minunățiile care sclipesc prin magazine și pe site-uri... parcă o strigă pe nume: ia-ne la tine acasă!

Regina Regească nu are castel, și asta și-ar dori, stă la bloc, cad stenderele cu haine pe ea, uneori câinii ei, regali și ei, dar maidanezi la origini, mai ridică piciorul la ținutele de gală împrăștiate oarecum organizat în toată casa. Regina Regească și-ar cheltui și banii pe care nu-i are pe haine și accesorii, vânează reduceri, își agasează prietenele să facă nenorociri (a se citi "cumpărături" necalculate și mai puțin gândite).

Adoră să se îmbrace, adoră să descopere minuni pe internet, în showroom-urile designerilor români și străini, oriunde în general, adoră unghiile lungi, perucile, bijuteriile...nu are niciodată suficiente acarete cât să îi ajungă. Și da, știe mereu ce vrea. Adică să vrea :) la acest capitol este neîntrecută :)

Tot timpul o bântuie o viziune despre un shopping, Regina Regească adoră auriul (ce surpriză), adoră bling-ul, animal print-ul, paietele, pietrele strălucitoare (nu neapărat diamante, deși nu o deranjeză nici acelea), adoră penele, blănurile, sclipirea, dar cel mai mult adoră faptul că este mereu alături de cei pe care îi iubește, este mereu pozitivă, animată și fericită maxim de familie, de job, de prieteni, de viață în general.

Regina Regească are personalitate. E "ea" și atunci când greșește, nu joacă în filme și nu inventează castele și povești de succes, doar își construiește propriul ei imperiu bazat pe realitate, trăiește într-o lume a frumosului, a cochetăriei, a nonșalanței, a vorbelor directe deloc elaborate, a umorului. Regina Regească are un Rege Royal, este o VISĂ și își alintă prietenii Pisică de Catifea.

În fiecare dintre voi e o Regină Regească, să nu cumva să uitați asta!
Pentru toate Reginele Regești există de azi un castel virtual, prin care vă puteți plimba în voie.

P.S. Are și un mic butic imperial, că așa sta bine la casele mari, să fie și ceva acolo de cumpărat!

Povesti din blog