Blog

04 Dec
O armată de Regine Regești la Bucharest Fashion Week

O armată de Regine Regești la Bucharest Fashion Week

Una e când prezinți pentru alt designer, alta e când ai și tu pe podium o linie micuță a ta, care încearcă să prindă viață. Duminică seară, am prezentat alături de Ionuț Glăvan de la Mineli, pe lângă colecția capsulă RBxMineli de încălțăminte, linia mea de tricouri Regină Regească. 

Bucharest Fashion Week care a avut loc la Soiree Venue Events, o locație foarte frumoasă, cu o scenă superbă, cu niște ecrane imense în spate, și cu o mare de oameni în sală care așteptau să ne vadă. Am fost chiar în deschidere. Ceea ce ne-a crescut pulsul! Mi se părea că podiumul e imens, că nu o să pot să merg până la capăt.

Să știți că în ciuda faptului că eu par așa, dezinhibată și relaxată, sunt o nebună perfecționistă care se stresează foarte tare când are ceva de făcut. Noroc că am o echipă de oameni pozitivi și haioși care mă ține în frâu când intru în agitație.

Împreună cu ei am gândit conceptul: ochelari de soare mari (K Optik), peruci (Sungate Solarium Studio), ruj roșu, fuste aurii făcute de noi, tricourile pe care le ador... Am făcute mai multe Raluci Regine Regești (mai slabe și mai tinere), norocul lor, o adevărată armată, pe care le-am trimis să ne reprezinte în fața publicului. Și Ionuț Glăvan avea emoții, l-am simțit, deși el face asta de ani buni de zile.

Când pui suflet într-un proiect și muncești ca nebunul, e greu să stai așa, relaxat. M-am bucurat enorm că am fost apreciați, că fetele mă întrebau de unde să își cumpere tricourile, cât costă, că erau încântate real că sunt accesibile... M-am bucurat mult că acest proiect, în aparență micuț, dar la care noi am muncit multe nopți, prinde contur atât de frumos. Sunt fericită să știți când scriu aceste rânduri. Chiar dacă e trecut bine de miezul nopții și mâine am filmări de dimineață, am vrut să vă împărtășesc din emoția mea.Voi sunteți parte din ea și vă mulțumesc!

Vă ador, Regine Regești și Regi Royali!

P.S. Pentru propuneri colaborări, evenimente, achiziție Regină Regească Line, pentru revânzare, colaborări, rog contactați "șefa la tot": Monica Vlad 0744155211 sau Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Cu drag, Raluca.

 

Povesti din blog